Poštovani korisnici,

Suočeni sa velikom nelikvidnošću i finansijskim problemima, izazvanim  aktuelnim dešavanjima sa koronavirusom, prinuđeni smo da Vam se javno obratimo apelom za razumijevanje i pomoć u prevazilaženju novonastale situacije.

DOO“Komunalno-Lim“ ovih dana naporno radi u tri smjene, u punom  kapacitetu, sa svim svojim resursima, kako bi dalo svoj puni doprinos u smanjivanju opasnosti od širenja koronavirusa (Covid 19) i pored toga što naši radnici spadaju u najrizičniju grupu lica koji imaju veliki potencijal da i sami budu zaraženi.

DOO“Komunalno-Lim“ kao javna služba, koja obavlja poslove od javnog interesa, kroz vršenje javne funkcije, zadovoljava različite potrebe građana na dnevnom nivou. Zbog toga ovo privredno Društvo uživa epitet preduzeća svih građana, jer djeluje u njihovom interesu.

Poštovani korisnici naših usluga, ako nam je svima cilj i želimo da imamo uredno  sakupljanje i odvoz komunalnog otpada, čiste javne i zelene površine, oprane ulice, ispražnjene i dezinfikovane kontejnere, uređenu gradsku deponiju, urednu i kvalitetnu uslugu na tržnici i pijaci, gradskim grobljima i kapeli i još mnogo toga što je u nadležnosti našeg privrednog društva, pomognimo jedni drugima.

 Kako se ovo Društvu finansira samostalno,  od sopstvenih prihoda, ostvarenih kroz pružanje različitih usluga, apelujemo na sve naše korisnike, da uredno izmire nastale  i zaostale obaveze prema DOO“Komunalno-Lim“,  kako bi nam pomogli da nastavimo sa urednim i blagovremenim vršenjem poslova koji su u Vašem interesu i interesu svih građana. 

Vaše obaveze možete izmiriti na blagajni našeg Društva, koja se nalazi u prizemlju gradske tržnice i pijace „Bazar“ u Trgovačkoj ulici bb, svim radnim danima od 07:00 do 15:00h i subotom od 07:00 do 12:00h.

Plaćanje možete izvršiti i preko:

Erste banke nažir.račun 540-6837-04

Crnogorske Komercijalne banke na žir.račun 510-2386-60

Prve banke Crne Gore na žir.račun 535-5054-49

NLB bankena žir.račun 530-28624-83

Podgotičke bankena žir.račun 550-5372-69

Addiko bankena žir.račun 555-9000576473-98

Komercijalne banke AD na žir.račun 525-6837-04

Kako bi ste izbjegli gužve i čekanja na šalterima prilikom plaćanja komunalija, predlažemo Vam otvaranje trajnih naloga kod banaka ili uspostavljanje elektronskog plaćanja preko mobilnog telefona. Za sve ovo potrebno je da posjetite Vašu banku, dobijete instrukcije od bankarskih službenika i na jednostavan način, bez trošenja Vašeg dragocjenog vremena, riješite pitanje kao što je plaćanje komunalnih usluga.

Korisnici naših usluga kao i druga lica, sve zahtjeve, prigovore i druge podneske, mogu  dostavljati na e-mail  ovog Društva komunalnolim@bijelopolje.co.me ili putem pošte, a sve informacije koje se vezuju za djelokrug poslova ovog Društva, mogu dobiti pozivom na dežurni broj +382 68 015 999, na web sajtu www.komunalnolim.me, preko društvenih mreža Instragam: doo_komunalno_lim i Facebook: DOO Komunalno LIM, kao i preko Službe naplate na broj +382 68 052-410.

DOO “Komunalno – Lim“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *