Snijeg koji je padao ovih dana u Bijelom Polju, mobilisao je sve službe, koje su veoma posvećeno odgovorile svojim obavezama, stavljajući se na raspolaganju građanima 24h u tri smjene.

U dane vikenda snijeg je stao ali ne i mehanizacija i aktivnosti zapolenih u doo “Komunalno-Lim” koji za razliku od ostalih zaposlenih u drugim organima i službama, rade u punom sastavu i na terenu otklanjaju posledice velikih sniježnih padavina.
Pošto su glavne saobraćajnice očišćene, kao i putevi prema mjesnim centrima,  komunalno preduzeće se posvetilo sporednim gradskim ulicama, trotoarima i ostalim javnim površinama. Intezivno se radi i u mjesnim centrima i prigradskim naseljima, jedna sveobuhvatna akcija čišćenja snijega i stvaranja nesmetanih uslova za svakodnevni život građana.
Sve aktivnosti se odvijaju u koordinaciji sa Sekretarijatom za stambeno-komunalne poslove i saobraćaj, a sprovođenje svih aktivnosti  prati  lično i predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović.
Zbog velikog obima posla, građane molimo za strpljenje i razumijevanje, tamo gdje  mehanizacija još uvijek nije pristupila uklanjanju snijega.
Pozivamo građane, da sve probleme koje imaju a iz nadležnosti su komunalnog preduzeća, prijave na dežurni broj 068 015 999, kako bi iste bile blagovremeno evidentirane i brže rješavane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *